Nuorkauppakamaritoiminta on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille.
Haemme jatkuvasti lisää uusia jäseniä joukkoomme. Lähde rohkeasti mukaan tutustumaan toimintaamme. Liittymällä koejäseneksi Imatran Nuorkauppakamariin olet osa noin 2500 suomalaisen ja globaalisti yli 200 000 jäsenen kontaktiverkostoa. Nuorkauppakamaritoimintaa on 115 maassa.

Koejäsenenä pääset tutustumaan nuorkauppakamaritoimintaan koko sen laajuudessa. Olet oikeutettu osallistumaan projekteihin, koulutuksiin ja kokousmatkoihin niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Koejäsenellä on mahdollisuus tulla valituksi yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi noin vuoden koejäsenajan jälkeen. Koejäsenaikana sinun ei tarvitse maksaa jäsenmaksua.

Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme ja koejäsenyydestä, ota rohkeasti yhteyttä.