Alueakatemia 19.-21.8.2022

Suomen Nuorkauppakamareiden Alue B:n Alueakatemia 2022

Toivotamme Sinut ja Teidät lämpimästi tervetulleeksi Imatralle alueakatemiaan aurinkoisena(!) elokuun viikonloppuna 19.-21.8.2022 Imatran Kylpylälle, Saimaan & Vuoksen rannoille ja Imatran keskustaan!

Viikonlopun aikana tarjoamme sekä aluedebattikoulutuksen että alueakatemian, aivan erinomaisen viihteen lisäksi! Rekisteröitymismaksu 20€, sis. perjantain ja lauantain koulutukset sekä lauantain lounaan. Lauantai-ilta viihdytään porukalla Pesisstadion LIVE -tapahtumassa (Liput alk. 59,90€, omakustanne Lisätiedot ja liput).

Seuraa tapahtumaamme myös Facebookissa!

Ohjelma

Tässä ohjelmassa ei pönötetä, smart casualit voi unohtaa kotiin 😊. No, luonnollisesti kuulemme muutaman laadukkaan puheenvuoron paikallamme, mutta lenkkisparrit, piknik-ideoinnit, kaupunkisuunnistus ja poreammekokoukset ovat ehdottomasti ensisijaisesti luovien hetkien toimintamallina kokoustilassa istumisen sijaan!

Esittelemme Imatralla vaikuttavimman paikallisprojektimme 53. kerran järjestettävän Imatran Inkerin ja kerromme esimerkkien kautta, miten yksittäinen projekti kannattaa vuodesta toiseen, miten se lisää kamarimme tunnettuutta Imatralla, vahvistaa yhteistyökuvioita ja hyödyttää arjessamme muissakin projekteissa – unohtamatta miten sitä on kehitetty vuosien varrella! Lauantaina akatemiaosallistujilla on halutessaan myös loistava tilaisuus osallistua itse projektin tapahtumapäivään Imatra-päivän yhteydessä.

Perjantai
Imatran Kylpylä

 • Puheenjohtajakokous ja -koulutus klo 18 ->
 • DP-koulutus klo 18 ->
 • Aluedebattikoulutus klo 19 ->
 • Iltapala ja auringonlaskun aivorentoutus Saimaan rannassa klo 21 -> (omakustanteinen)

Lauantai

 • Alueakatemiakoulutus Imatran kylpylällä klo 9-12, teemalla vaikuttava projekti. Aamupäivä käsittää mm. seuraavia asioita:
  • Esimerkkejä (epä)onnistuneista projekteista, terveisin Imatran senaattorit ja kunniajäsenet
  • Kaupungin puheenvuoro ja yhteistyökeskustelu. Miksi kamarien on hyvä lämmitellä välit kaupunkien kanssa ja mitä siitä voi käytännössä hyötyä vuosikymmenien varrella?
  • Miten kehitämme omassa kamarissamme vaikuttavan ja motivoivan idean ja mistä löydämme rahaa sen tekemiseen? Käytännön aivojumppaa ja -treeniä.
 • Lounas n. klo 13 -> Vuoksen Kalastuspuistossa (sis. rekisteröitymismaksuun, poislukien juomat)
 • klo 14 -> Imatran Inkeri -projektin seuraamismahdollisuus Imatran keskustassa, Valtionhotellissa ja Koskenpartaan lavalla
 • N. klo 18 BAM-kisat Imatran Kylpylällä. Samalla mahdollisuus joko hypätä pöydälle vuoden 2023 aluevirkoihin, tai esitellä omaa kamppista, jos pöydällä on käyty jo!
 • Lauantai-iltana Pesisstadion LIVE (omakustanteinen) Ukonniemen Pesisstadionilla
 • Illalla-illalla (5.55 la/su -aamuna?) mahdollisesti skumppadebatti vielä jaloillaan oleville 😉

Ohjelma on tietoisesti rakennettu löysäksi ja yhteisiä juttuhetkiä ajatellen, sillä usein toimivimmat ideat rakentuvat huonoimmista aihioista! Luovuus tarvitsee aikaa ja kanssapohtijoita <3. Tapahtumassa on myös huomioitu perhelomamahdollisuus, eli tuo koko perheesi nauttimaan Imatran Taikametsä-kylpylästä, Imatra-päivästä keskustassa ja Imatran alueen monista urheilu- ja leikkialuemahdollisuuksista, unohtamatta myöskään kylpylän vieressä olevaa Saimaata, matalarantaisine hiekkapohjineen!

Tapahtumapaikka ja majoitus

Päätapahtumapaikkana toimii Imatran Kylpylä (Purjekuja 2, 55420 Imatra) ja sinne on saatavissa sopimushintaisia huoneita. Huoneita on rajoitetusti. Kesäkauden tapahtumista johtuen, sopimushinnat päättyvät jo 17.7.! Varaa huone Imatran kylpylän myyntipalvelusta myynti@imatrankylpyla.fi tai puh. 0300870502. Käytä varauskoodia: ”Imatran Nuorkauppakamari” ja mainitse sopimushuonehinta (esim. ”Imatran Nuorkauppakamari, 2hh economyhuone 135€/vrk, ajalle 19.-21.8.). 

 • 2-hengen economy-huone 135 €/vrk
 • 1-hengen economy-huone 103 €/vrk
 • 2-hengen promenade-huone 150 €/vrk
 • 1-hengen promenade-huone 108 €/vrk

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, kylpylä Taikametsän ja kuntosalin vapaa käyttö. Yksittäisen huonevarauksen voi perua kuluitta 7 vrk ennen varauspäivämäärää.

Rekisteröitymisen peruutus- ja muutosehdot

Rekisteröityminen on päättynyt.

Jos olet rekisteröitynyt, olet saanut laskun rekisteröitymisen vahvistuksessa, maksathan heti pois ettei unohdu! Rekisteröinnin kuluton peruutus 16.8.2022 saakka. Osallistumisen voi siirtää toiselle osallistumiseen oikeutetulle 16.8.2022 mennessä maksuttomasti.

Onko hätä, tuleeko mieleen FAQ-asioita?
Kokouspäällikkö Ida-Maria Volturi, ida-maria.volturi [ a t ] jci.fi vastaa enemmän kuin mielellään!

Meidän porukka Imatralla toivottaa kaikki erittäin lämpimästi tervetulleeksi viihtymään, kehittymään ja kehittämään!

Alueakatemian yhteistyökumppanit

Akatemiaan rekisteröityneet

NuorkauppakamariSukunimiEtunimi
Imatran NKKKuusiMiisa
Imatran NKKKönönenJenni
Imatran NKKMatikainenEnni
Imatran NKKNatunenNoora
Imatran NKKVolturiIda-Maria
Kotkan NKKHuuskoHenna
Kotkan NKKLaaksoMilja
Kotkan NKKMutikainenHeikki
Kotkan NKKSakkaraElina
Kouvolan NKKKortesaloEssi
Kouvolan NKKSakkaraVeera
Lappeenrannan NKKHämäläinenMaria
Lappeenrannan NKKVäkeväKatja
Mikkelin NKKHäkkinenElina
Mikkelin NKKKirmanenSanni
Mikkelin NKKYlönenTiina
Pieksämäen NKKMönttinenSari
Riihimäki-Hyvinkään NKKLeinoEveliina
Riihimäki-Hyvinkään NKKLuukkanenHanna
Savonlinnan NKKHelanderJohanna
Savonlinnan NKKIssakainenSusanna
Savonlinnan NKKLintumäkiAsta
Savonlinnan NKKTurunenJoel

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Siirry sivun alkuun