Aluevuosikokous 11.-12.3.2023

Toivotamme Sinut ja Teidät lämpimästi tervetulleeksi Imatralle hyvinvoimaan aluevuosikokoukseemme 11.-12.3.2023 Imatran Kylpylälle, Saimaan & Vuoksen rannoille! Hyvä johtaminen vaatii omaa hyvinvointia ja sitä on tarjolla monipuolisen ohjelman merkeissä rentoutumisesta itsensä kehittämisen kautta spontaaneihin heittäytymismahdollisuuksiin.

Koe karjalainen vieraanvaraisuus! #imatra #kansallisihme #tuupassattavaksi

Löydät meidät myös Facebookista

Tervetuloa!

Rekkaripiste/tapahtumatoimisto 

Meitä ei löydä pönöttämästä mistään pöydän takaa, eli emme järjestä erillistä kokoustoimistoa. Badget ja joku kokousjärjestäjistä löytyy päivän aikana aina Ukonniemi -salista lauantaina klo 8 alkaen. Tilojen sijainnissa auttaa hotellin respa ja kaikessa muussa kokouksen Whatsapp-ryhmät.


Ohjelma

Koko kokousohjelma on rakentunut hyvinvointi edellä. Kokouksen pukeutumisohje päiväohjelman osalta on vaatteet: tule sellaisena mikä tuntuu hyvältä! Gaalan pukeutumiskoodi on tumma puku.

Perjantai, epävirallinen kokouspäivä!

 • 18 -> [Satamo-tila] PRES-koulutus, sekä puheenjohtajien ja aluetiimin omia juttuja
 • Epävirallinen illanvietto – hyggeilyä ja sen sellaista. Jos haluat tulla latautumaan jo perjantaina, liity seuraan! Viestintä tapahtuu vapaamuotoisen kokouswhatsapp-ryhmän kautta.
  • SNKK Code of conduct -esittely. Tästä järjestetään perjantaina vapaamuotoinen esittely ja keskustelu klo 19. Tila tarkennetaan kokouksen wa-ryhmässä perjantaina.
  • Kylpylällä esiintyy perjantaina livenä Joonas Erkkilä & Unelma

Lauantai, virallinen kokouspäivä!

Gaalaan valmistautuminen

Koska järjestämme virallisesti yksipäiväisen kokouksen, olemme varanneet myös mahdollisuuden vaihtaa vaatteita kahdessa erillisessä tilassa ennen gaalaa klo 16-17. Jos tarvitset vaatteenvaihto/valmistautumispaikan, valitsethan tämän rekisteröityessäsi niin osaamme valita sopivankokoiset tilat tarpeen mukaan.

Kampaamopalvelut

Imatralainen HairteaM -kokoonpano Mira & Tea ottaa vastaan Pienessä ryhmätyötilassa (respan vieressä!) klo 10-15 tehden pikakampauksia gaalaan. Hiukset tulee olla pestyt ja kuivat kampaukseen saapuessa. Varaa aika omaan 30min pikakampaukseesi, joka kustantaa 30€. Maksut käteisellä (tasaraha!) tai kortilla.

Iippariohjelma

Iippariohjelma on vuoden 2022 puheenjohtajien oma ohjelma, eli sinne saa osallistua vain IPP:t (immediate past president) eli iipparit. Iippareille on varattu omaa ohjelmaa klo 12.45-n.16 (aloitamme lounaalla -> etsiydy pöytään ”Iipparit”, joten jos edellinen ohjelma meinaa jäädä pahasti kesken, syömään ehtii toki hieman myöhemminkin! Klo 14 jatkamme ruokapöydästä seuraavan ohjelmanumeron pariin). Ette tarvitse mitään erityisiä varusteita, iipparihenki riittää.

Senaattori-, kunniajäsen- ja seuralaisohjelma

Jos olet senaattori, kunniajäsen tai avec/seuralainen, tämä ohjelma on juuri Sinulle! Jos haluat osallistua senaattoriohjelmaan, maksa normaali rekisteröitymismaksu.

Senaattoriohjelma (sis. Kunniajäsenet ja Finland Foundation jäsenet sekä avec:t) 

Perjantaina saapuvien get together – Tarkka ohjelma ja aikataulu määritetään osallistujien mukaan. Oletettavissa on yhteinen iltapala, rentoa yhdessäoloa sekä muuta yhteisohjelmaa

Lauantain ohjelma – Lähtö kokouspaikalta klo 10:00 ja paluu klo 15:00 mennessä. Ohjelmassa mm. luennot Kodin turvallisuushaasteista sekä Energiavallankumouksesta pitäen sisällään Etelä-Karjalaan suunnitteilla olevat erittäin mittavat juuri julkaistut aurinkoenergiahankkeet. Tutustuminen SNKK:n pisimpään jatkuneeseen projektiin sekä siihen liittyvään uunituoreeseen patsaaseen Imatran Inkerin ohjaamana. Kolmen ruokalajin lounas legendaarisessa ravintola Buttenhoffissa (juomat omalla kustannuksella) sekä roppakaupalla iloista yhdessäoloa.

Mikäli teillä on mitään kysyttävään ohjelmaan liittyen, niin olkaa yhteydessä ohjelmayhteyshenkilöihin.

Kokouskummit ensikertalaisille

Oletko osallistumassa ensi kertaa kokoukseen? Mietityttääkö kaikki kummallisen nimiset ohjelmat ja kokouskulttuuri ylipäätään? Mikä tää juttu on? Mitähän sinne pitää laittaa päälle? Ei hätää! Meillä on kokouksessamme kokouskummeja ja pääset heidän kanssaan kosketuksiin jo rekisteröitymisestäsi lähtien ?. Kun valitset ”First timer (ensikertalainen)” rekisteröityessäsi lisäämme sinut whatsapp-ryhmään, missä kamarikummit ottavat kaikki ensikertalaiset vastaan ja vastailevat mielellään jo etukäteen kaikkiin niihin kysymyksiin, mitkä saattaisivat jäädä muuten kysymättä. Kokouskummit auttavat sinua mielellään myös itse tapahtumapäivänä!

Latautumis- ja jutteluhetkeä vailla?

Usein kokoukset on juoksemista ohjelmasta toiseen. Kun mietitään asiaa hyvinvointi edellä, toisinaan kannattaa panostaa ohjelmaan aamusta iltaan ja toisinaan vain istua alas ja henkäistä. Imatran Kylpyläalue tarjoaa aivan loistavia sopukoita latautua ja vaihtaa kuulumisia. Ota kamarikaveri kainaloon ja käykää vaikka kuumavesialtaassa! Jos sinulla ei ole hotellihuonetta, mutta haluat käydä kylpylässä nauttimassa, Kylpylä Taikametsän hinta kokousosallistujille on 18€. Kylpylä Taikametsä on avoinna joka päivä klo 8-22.


Rekisteröityneet

Olemme arponeet Imatran Kylpylän 1vrk/2hh huone -lahjakortit 1-20 rekanneiden kesken (1kpl), sekä 21-53 (eli hallitusakatemian loppuun mennessä) rekanneiden kesken (1kpl) ja olemme kontaktoineet molemmat onnelliset voittajat.


Tapahtumapaikka ja majoitus

Päätapahtumapaikkana toimii Imatran Kylpylä (Purjekuja 2, 55420 Imatra) ja sinne on saatavissa sopimushintaisia huoneita. Kokoushotellimme Imatran Kylpylä, on tehnyt meille aivan loistavan tarjouksen huonehinnoista! Vaikka kokous on virallisesti yksipäiväinen, niin pääset erittäin kohtuullisella hinnalla nauttimaan myös öistä, jos et halua ajella päiväreissua edestakaisin. Majoituksen hintaan sisältyy buffet-aamiainen, kylpylä Taikametsän vapaa käyttö, kuntosalin vapaa käyttö, sekä ilmainen paikoitus.


Aluevuosikokouksemme yhteistyökumppanit

Ilman kumppaneitamme, tämän pikavauhtia järjestetyn kokouksen pystyyn nostaminen olisi ollut vieläkin vaiherikkaampaa. Kiitos kaikille, olette meille supertärkeitä!

FAQ

Onko hätä, tuleeko mieleen FAQ-asioita?
Kokouspäällikkö Ida-Maria Volturi, vastaa enemmän kuin mielellään!

Meidän porukka Imatralla toivottaa kaikki erittäin lämpimästi tervetulleeksi viihtymään, kehittymään ja kehittämään

Rekisteröityminen & peruutus- ja muutosehdot

Rekisteröitymishinnat

 • Rekisteröityminen on päättynyt.
 • Autumn bird, early bird, right time bird, late bird –> kaikki samalla hinnalla sisään! Kokouspaketin hinta on 145 euroa. Kokouspaketti sisältää lauantain ohjelman ja alkoholittoman gaalan noutopöydästä. Gaalan hintaan sisältyy juomista vesi, vissy ja marjaisa vissy. Alkoholilliset/viinityyppiset gaalajuomat voi ostaa erikseen rekisteröitymisen yhteydessä.
 • Erikseen ostettuina:
  • Kokousohjelma 80 €
  • Gaala 70€
  • Gaalan alkoholipaketti 27€
   • Juomapaketti 2 kaatoa viiniä + avec
   • Punaviini: Domaine de La Baume Grand Chataignier Merlot, Ranska/France.
   • Valkoviini: Domaine de La Baume Elisabeth Viognier, Ranska/France.
   • Avec: Meukow vsop tai Baileys
  • Gaalan alkoholiton viinipaketti 13€
   •  Sis. 2 kaatoa. Tekniikka: Näistä alkoholittomista viineistä on poistettu alkoholi valmistuksen yhteydessä
   • Torres Natureo Muscat 2019
   •  Torres Natureo Garnarcha Syrah 2019
  • Lauantain aamupala erikseen ostettuna 13€ (GA & aluetukiyhdistyksen aamupalakokous). Hotellimajoittujille aamupala kuuluu huonehintaan.
  • Senaattorit: Rekisteröitymismaksu pitää sisällään myös senaattoriohjelman veloituksen.

Olemme perusrekkarimaksun osalta 100% alkoholiton kokous

Suomen Nuorkauppakamarien kansallisessa vuosikokouksessa 2022 linjattiin, että jatkossa alkoholin tulee olla tietoinen valinta, ei itsestäänselvyys. Siispä taidamme olla ensimmäisiä, jotka lähtevät pilotoimaan tätä mallia käytännössä!

Kaikki tapahtuman ruokalajit ja kokouspakettiin kuuluvat juomat ovat alkoholittomia. Gaalan alkoholipaketin voi ostaa rekisteröitymisen yhteydessä erillisenä lisämaksullisena palveluna hintaan 27€ ja alkoholittoman (alkoholi poistettu, tekotapa ei siis ole alkoholiton) viinipaketin hintaan 13€. Kaikki juomat tarjoillaan tietenkin pöytiin plaseerauksen mukaisesti, eli gaalapuvussa ei tarvitse juomia kannella pitkin salia. Imatran Kylpylän baari on toki myös käytettävissä koko kokouksen ajan, mutta toivomme miettimään hyvinvointiteeman sisällä alkoholin kulutusta enemmänkin oma ja toisten hyvinvointi edellä, kuin skumppa-itseisarvona.

However, tiedämme että skumppa ja viini kuuluvat myös omana osanaan hyvinvointiin, joten olemme neuvotelleet kokoukseemme myös kokouskohtaiset erityistarjoukset seuraaviin pulloihin (muista kertoa baaritiskillä että olet nuorkauppakamarilainen, niin saat alennuksen!):

 • Mionetto prosecco, Italia 0,75l 34€ / plo
 • Hans Baer Riesling, Pinot Noir tai rose Merlot 0,75l 28 €

Peruutus- ja muutosehdot:

 • Osallistumismaksu laskutetaan helmikuussa 2023.
 • Rekisteröinnin ja/tai gaalan nimen muutoksesta sekä kaikista muista muutoksista veloitamme 10 euron käsittelymaksun. Huomaathan, että pystyt itse päivittämään rekisteröintitietojasi Lyytissä vahvistusviestin mukana tulleen linkin kautta, jolloin käsittelymaksua ei peritä.
 • Jos osallistuminen perutaan viimeistään 31.12.2022 mennessä, maksuista palautetaan 100 %.
 • Jos osallistuminen perutaan 1.1.2023-10.2.2023 aikana, maksuista palautetaan 50 %.
 • 10.2.2023 tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista maksua ei palauteta.
 • Osallistumisen voi siirtää toiselle osallistumiseen oikeutetulle 20.2.2023 mennessä. Muutoksesta veloitetaan 10 euron käsittelymaksu, joka tulee suorittaa ennen siirtoa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Siirry sivun alkuun