IDA-MARIA VOLTURI IMATRAN NUORKAUPPAKAMARIN PUHEENJOHTAJAKSI

Imatran Nuorkauppakamarin vuoden 2022 hallitus on valittu. Puheenjohtajaksi valittiin Ida-Maria Volturi ja valmistautuvaksi puheenjohtajaksi Jenni Könönen. Muut hallituksen jäsenet ovat Heidi Holsti, Paula Vehmaanperä, Katja Vehviläinen, Josefina Nissilä, Ville Pulkkinen ja Miisa Teräväinen. Yhdistys vaikuttaa Imatralla paikallisesti eri projektien (mm. Joulupuu-keräys ja Imatran Inkeri) kautta lähiseutuun, mutta myös kansallisesti ja kansainvälisesti Nuorkauppakamariverkoston kautta.

Ida-Maria kertoo, ”Odotan innolla tulevaa vuotta! Koronan jälkilaineissa haluamme taas vahvistaa edelleen yhteistyötä paikallisten yritystoimijoiden kanssa, kun toivottavasti pääsemme etämaailmasta takaisin käytännön toimintaan. Strategiassamme on ensi vuoden painopistealueena myös nuorkauppakamarien välinen alueyhteistyö ja suunnittelemme noin sadan aktiivisen aikuisen tuomista alueellemme kouluttautumaan sekä tutustumaan Imatraan ja tietenkin sen yritysrajapintaan. Muistutan myös, että vielä tänä vuonna Joulupuu-keräys alkaa 3.12., tervetuloa toimintaan kanssamme!”

Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kouluttautumisjärjestö. Se pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan kehittämällä jäsentensä johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Suomessa toimii 68 paikallista nuorkauppakamaria ja varsinaisia jäseniä on noin 2200. Maailmanlaajuisesti Nuorkauppakamarissa on yli 150 000 jäsentä. Nuorkauppakamarin kansainvälisiä jäseniä ovat olleet esimerkiksi Bill Clinton, Kofi Annan, Jacques Chirac ja Al Gore.

IDA-MARIA VOLTURI IMATRAN NUORKAUPPAKAMARIN PUHEENJOHTAJAKSI
Siirry sivun alkuun