Jäsenyys

Miksi Imatran Nuorkauppakamari?

Järjestämme koulutuksia, tapahtumia ja projekteja jäsentemme mielenkiinnon mukaan. Paikallisesti tunnetuimpia projektejamme ovat Imatran Inkeri sekä Joulupuu-keräys. Meidän kamarissamme jokaisella jäsenellä on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Koejäsenyydestä emme veloita mitään ja saat rauhassa tutustua toimintaan ennen varsinaista jäsenyyttä.

Mitä saat nuorkauppakamaritoiminnasta?

Mahdollisuuksia kehittyä johtajana

Johtajuuteen kouluttaudutaan nuorkauppakamarissa ottamalla vastuita erilaisissa tehtävissä. Luottamustehtävät esimerkiksi kamarin hallituksessa tai projekteissa kestävät vain vuoden. Ajatus on, että joka vuosi mennään ylöspäin ja kerätään vuosittain vaihtuvia johtajuuskokemuksia ja kasvetaan turvallisessa ympäristössä johtajuuteen. Haasteena on ihmisten johtaminen harrastustoiminnassa.

Koulutusta edullisesti

Nuorkauppakamarit järjestävät sekä paikallisella että kansallisella tasolla erilaisia koulutustilaisuuksia. Ne voivat olla yritysvierailuja, luentoja erilaisista aiheista tai vaikkapa esiintymiskoulutusta. Kouluttajat löytyvät yleensä omista verkostoista ja siksi koulutukset ovat yleensä maksuttomia. Nuorkauppakamarissa kannustetaan myös kouluttajana kehittymiseen, mihin on rakennettu selkeät koulutusohjelmat.

Kontaktiverkostoja

Viisituhatta suomalaista muodostaa oman verkostonsa, missä tavataan erilaisissa yhteyksissä ja tehdään yhdessä projekteja ja verkostoidutaan. Jäsenet edustavat erilaisia ammattikuntia ja omaa verkostoa hyödynnetään esimerkiksi rekrytointi- ja hankintatilanteissa. Nuorkauppakamarissa tärkeää on myös ystävyys ja vuosien aikana syntyneet suhteet.

Mahdollisuuden vaikuttaa elinympäristöösi

Nuorkauppakamari on poliittisesti sitoutumaton ja se vaikuttaa järjestönä yhteiskuntaan juuri johtajuutta kehittämällä. Parempi johtajuus on yhteiskunnan menestystekijöitä, lisäksi nuorkauppakamari nostaa positiivisia esimerkkejä esiin projektiensa kautta esim. Vuoden Nuori Menestyjä (TOYP), Vuoden Nuori Johtaja, Tuottava Idea, jne.

Kannustusta yrittäjyyteen

Nuorkauppakamarilaisista reilu neljännes on yrittäjiä. Yrittäjyyteen kannustetaan ja se nähdään suomalaisen talouselämän yhtenä perustana. Nuorkauppakamarilaisista löytyy yrittäjien lisäksi monien eri alojen päättäjiä, asiantuntijoita ja vaikuttajia. Kaikki ovat siis tervetulleita.

Kansainvälisiä mahdollisuuksia

Olemme osa yli 100 maassa toimivaa Junior Chamber Internationalia. Suuret määrät nuorkauppakamarilaisia matkustaa vuosittain alueellisiin (esim. Eurooppa-) ja maailmankattaviin kokouksiin (maailmankokous). Parhaimmillaan maailmankokouksessa saattaa olla yli 10.000 osallistujaa ja Suomestakin satoja. Lisäksi monilla paikallisilla kamareilla on ystävyys-, eli ns. twinning-kamareita eri puolilla maailmaa. Missä tahansa kohtaatkin nuorkauppakamarilaisen, on heillä aina yhteinen harrastus, mikä helpottaa ystävystymista, liikesuhteita ja verkostoitumista.

Kuka voi liittyä nuorkauppakamaritoimintaan?

Nuorkauppakamarilaiseksi voi hakeutua kuka tahansa 18–40-vuotias, joka on kiinnostunut edellä mainituista asioista. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä tai huippujohtaja, mutta olet kiinnostunut johtajuustaitojesi ja itsesi kehittämisestä. Tyypillisin liittymisikä on opintojen jälkeen työelämään siirryttyä.

Koejäsenyys

Koejäsenenä pääset tutustumaan nuorkauppakamaritoimintaan koko sen laajuudessa. Olet oikeutettu osallistumaan projekteihin, koulutuksiin ja kokousmatkoihin niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Koejäsenellä on mahdollisuus tulla valituksi yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi noin vuoden koejäsenajan jälkeen. Koejäsenaikana sinun ei tarvitse maksaa jäsenmaksua.

TÄYTÄ KOEJÄSENHAKEMUS!

Haluatko kuulla lisää? Täytä koejäsenhakemus ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Hakemuksen lähettäminen ei velvoita vielä mihinkään.

Yhteystietoja käytetään vain yhteydenottoasiaan liittyvässä asiassa, eikä niitä säilytetä taikka anneta eteenpäin kolmannelle osapuolelle.


    Siirry sivun alkuun