USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kouluttautumisjärjestö. Tarjoamme ainutlaatuisen, kansainvälisen ja monialaisen verkoston.

Järjestämme erilaisia tapahtumia ja toteutamme projekteja, jotka näkyvät ja vaikuttavat Imatralla. Tunnetuimmat projektimme Imatralla ovat Imatran Inkeri ja Joulupuu-keräys, mutta teemme paljon muutakin. Jäsenillämme on myös mahdollista toivoa ja kehittää kamarimme toimintaa. Kamarimme jäsenistö on myös mukana erilaisissa alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä tapahtumissa ja projekteissa.

Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille 18–40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille.

Ensimmäiseksi suosittelemme liittymään koejäseneksi, jolloin pääset vapaasti kokeilemaan kamaritoimintaa. Liittymällä koejäseneksi Imatran Nuorkauppakamariin olet osa noin 2500 suomalaisen ja globaalisti yli 200 000 jäsenen kontaktiverkostoa. Nuorkauppakamaritoimintaa on 115 maassa.

Koejäsenenä pääset tutustumaan nuorkauppakamaritoimintaan koko sen laajuudessa. Olet oikeutettu osallistumaan projekteihin, koulutuksiin ja kokousmatkoihin niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Koejäsenellä on mahdollisuus tulla valituksi yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi noin vuoden koejäsenajan jälkeen. Koejäsenaikana sinun ei tarvitse maksaa jäsenmaksua.

Nuorkauppakamarilaisena pääset kehittämään itseäsi erilaisten koulutusten, projektien ja kilpailujen kautta. Tutustut saman ikäisiin ihmisiin Imatralla sekä ympäri Suomea ja mahdollisesti ulkomailla. Pääset luomaan verkostoja, joista voi olla hyötyä ammatillisesti tai harrastuksen kautta.

Ei! Imatran Nuorkauppakamari on sitoutumaton järjestö ja pyrimme vaikuttamaan ympäristöömme projektien ja tapahtumien avulla. Politiikka jätetään poliittisille järjestöille.

Haemme jatkuvasti lisää uusia jäseniä joukkoomme. Lähde rohkeasti mukaan tutustumaan toimintaamme.

Täytä Koejäsen hakemuksemme. Olemme sinuun yhteydessä, jolloin saat lisätietoja toiminnastamme. Lomakkeen täyttäminen ei velvoita vielä mihinkään ja sekä koejäsenenä että jäsenenä saat osallistua toimintaan juuri sen verran kuin haluat.

Siirry sivun alkuun