Oheisohjelmatori

Juostaan yhes!

- Oheisohjelmatori -

Tietoa tapahtumasta

Imatran Nuorkauppakamari haluaa tarjota tunnelmallisen ja monipuolisen juoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossaliikkujille. Reitit kiertelevät vanhoista metsistä Saimaan rannan läheisyyteen ja kävelyteiltä pururatojen kautta kapeammille poluille. Haluamme tuoda esille Ukonniemen alueen upeuden liikuntapaikkana, sen kauniin metsän ja Saimaan hohdon.

Juostaan yhes! tarjoaa monenlaisia haasteita sekä fiiliksiä nautiskelijoille, tunnelmoijille ja fyysistä haastetta hakeville – kuntotasoon katsomatta.
Tapahtuma on ikärajaton, mutta mikäli olet alle 18-vuotias, juoksutapahtuman lenkeille osallistuminen vaatii huoltajasi yhteystiedot ilmoittautumislomakkeella. Yhteystiedot tulevat vain tapahtumajärjestäjien käyttöön. Luethan ehdot huolellisesti, ennen kuin lähetät lomakkeen.

Oheisohjelma

Oheisohjelmatori ja tapahtuma-alue

Tapahtumapäivänä Juostaan yhes! tarjoaa monipuolista meininkiä koko perheelle, sillä tapahtuma-alueella on myös oheisohjelmatori ja takakonttikirppis. Oheisohjelmatorilla pääset tutustumaan monipuolisesti eri toimijoiden tarjontaan. Aivan tapahtuma-alueen tuntumasta löytyy myös Imatran suurin leikkipuisto! 

Tapahtuma-alueelle on maksuton pääsy.

Takakonttikirppis

Lunasta myyntipaikkasi ennakkoon sähköpostilla pilvi.rantanen@jci.fi. Myyntipaikan hinta on 10 € ja myyntiaika on klo 9–13. Myyntipaikan varaamisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi. Lasku tulee maksaa 25.5.2024 mennessä. Kontti auki ja ei kun myymään!

Lapsiparkki
Tästä lisää tietoa myöhemmin!
Tapahtuma-päivänä myös tasokasta Superpesistä!
Juoksutapahtuman kruunaa IPV:n peli, johon on lippuja myynnissä tapahtuma-alueella. Juoksureiteille osallistuvilla on mahdollisuus lunastaa lippunsa ilmoittautumisen yhteydessä hintaan 15 €. Alle 18-vuotiaat pääsevät peliin ilmaiseksi. Peli alkaa klo 15 ja sen arvioitu kesto 2,5 tuntia.

Oheisohjelmatori:

Kaikille halukkaille toimijoille tarkoitettu toiminnanesittelypaikka. Toimijat hoitavat itse esittelypaikkansa kuntoon, huolehtii itse mahdolliset luvat ja vakuutukset sekä sitoutuu olemaan paikalla koko tapahtuman keston ajan (klo 9–13). Tarjoamme toiminnanesittelijöille mahdollisuuden pitää esittelypistettään myös juoksutapahtuman päätyttyä, IPV:n pelin ajan (n. klo 17:30 saakka).

Hinta: 25 €/1kpl esittelypiste, 40€/2kpl esittelypistettä. Myyntipaikan varaamisen jälkeen saat laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Esittelypiste/-pisteet on maksettava 25.5.2024 mennessä. Mikäli maksua ei ole tähän mennessä suoritettu, toiminnanesittelijä menettää esittelypaikkansa. Paikkamaksuun ei sisälly ruokailua.

Ilmoittautumalla toiminnanesittelijäksi oheisohjelmatorille, sallit järjestäjien ilmoittaa osallistumisestasi nettisivuilla.

Ilmoittaudu oheisohjelmatorille.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA!

Instagram: @jciimatra 

#jcimatra #juostaanyhes

Siirry sivun alkuun

Tapahtuman kartta

Reittikartat