Keitä olemme

IMATRAN NUORKAUPPAKAMARI

Imatran Nuorkauppakamari ry on perustettu vuonna 1966. Olemme yksi Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsenkamareista. Haluamme vaikuttaa Imatralla paikallisesti eri projektien kautta lähiseutuumme, mutta myös kansallisesti ja kansainvälisesti Nuorkauppakamariverkoston kautta. Olemme sitoutumaton järjestö.

Suomen nuorkauppakamarit jakautuvat neljään eri alueeseen – A, B, C ja D.
Imatran nuorkauppakamari kuuluu alueeseen B. Alue B:n muut kamarit ovat: Hamina, Hämeenlinna, Kotka, Kouvola, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Mäntsälä, Pieksämäki, Riihimäen-Hyvinkään seutu ja Savonlinna.

IMATRAN NUORKAUPPAKAMARIN PROJEKTEJA

SUOMEN NUORKAUPPAKAMARI

Suomessa Nuorkauppakamari on sekä kestävän johtajuuden sanansaattaja että jäsentensä vauhdittaja työelämässä. Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kouluttautumisjärjestö. Se pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan kehittämällä jäsentensä johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Suomessa toimii 68 paikallista nuorkauppakamaria ja varsinaisia jäseniä on noin 2000.

JCI – JUNIOR CHAMBER INTERNATIONAL

JCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon nuorten aktiivisten 18–40-vuotiaiden aikuisten järjestö. JCI tarjoaa jäsenilleen kehittymismahdollisuuksia, jotka luovat edellytyksiä positiivisen muutoksen luomiseksi yhteiskunnassa.

Jäsenyys JCI:ssa tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa johtamisosaamistaan ja yrittäjämäistä asennetta, toteuttaa sosiaalista vastuuta, sekä hankkia kansainvälisiä kokemuksia.

JCI toimii yli 100 maassa, sillä on yli 5000 paikallista kamaria ja noin 150000 jäsentä ympäri maailman. Nuorkauppakamarin kansainvälisiä jäseniä ovat olleet esimerkiksi Bill Clinton, Kofi Annan, Jacques Chirac ja Al Gore.

Imatran ja Lappeenrannan kamarien jäseniä viettämässä Laidunkauden avajaisia Neitsytniemessä kesäkuussa 2021.
Siirry sivun alkuun