Tutustu toimintaamme 13.9.2021 klo 18.00

Haluatko kehittää itseäsi ja Imatraa? Oletko alle 40-vuotias ja sinulla on kiinnostusta puuhastella kivassa porukassa ja ideoida uutta tai kehittää vanhaa? Imatran Nuorkauppakamari voisi olla juuri sinua varten!   Tule juttelemaan matalalla kynnyksellä kanssamme ma 13.9. klo 18 Imitsin tiloihin (Koskenparras 4., summeri löytyy porttikongista joka sijaitsee Buterin ja Kultakellon välissä). Kerromme mielellämme toiminnastamme ja […]

Lue lisää »

52. Imatran Inkerin julkaisu somessa 21.8.2021 klo 16.00

Imatra-päivä on peruttu, mutta uutta Imatran Inkeriä juhlistetaan lauantaina 21.8.2021 klo 16.00. Juhlahumuun pääset mukaan seuraamalla somekanaviamme. Facebook Instagram Imatran Inkerin matkassa mukana: Imatran kaupunki Ompelimo Kirjava Timanttiset Imatran Kultakello Leipomo Toivonen Oy Imatran Kylpylä

Lue lisää »

Alue Golf -kilpailu 4.–5.9.2021

Imatran Nuorkauppakamarin järjestämä Alue Golf -kilpailu tullaan siirtämään kesäkuulta syyskuun alkuun, jotta voidaan olla varmempia Covid 19 -tilanteen olevan suotuisa ko. ajankohtana. Tämä siis järjestetään 4.–5.9.2021. Varsinaiseen Alueen golfkilpailuun osallistumisen edellytyksenä on green card ja aktiivinen Suomen golfliitto ry:n tasoitus. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löytyvät viimeisimmästä uutiskirjeestämme sekä Nuorkauppakamarien SharePoint-kalenterista.

Lue lisää »

Laidunkauden avajaiset 4.6.2021

Perinteiset Laidunkauden avajaiset tulevat jälleen! Tarjolla yhteistä ohjelmaa ja ruokaa. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löytyvät viimeisimmästä uutiskirjeestämme.

Lue lisää »

Strategiapäivä 15.5.2021

Toista vuotta ollaan elelty elämäämme pääasiassa Teamsissa ja nyt on Se Hetki, kun lähdetään saman katon alle rakentamaan upea, uusi strategiamme! Ohjelma alkaa la 15.5. klo 9 ja päivä rakentuu hyödyllisen rennosti. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löytyvät viimeisimmästä uutiskirjeestämme.

Lue lisää »