Juostaan yhes!

Juostaan yhes!

Koko perheen liikuntapäivä Ukonniemessä 8.6.2024

Juostaan yhes!

Imatralla 8.6.2024 KLO 9-13

Hei ja onneksi olkoon hienosta päätöksestäsi osallistua Juostaan yhes! -juoksutapahtumaan!

Olemme innoissamme, kun saamme tarjota sinulle juoksuelämyksen upeassa kaupungissamme ja uudistetulla Ukonniemen alueella! 

Tarjoamme mahdollisuuden myös ryhmäilmoittautumiseen. Vähintään 5 henkilön kertailmoittautumiselle 5 km ja 10 km matkoille10%. Huom! Ryhmäilmoittautuminen käytössä vain yli 17-vuotiaille.

Mikäli kaverisi on haastanut sinut tapahtumaamme, mainitsethan hänet ilmoittautumislomakkeella. Se, joka eniten saa haastamalla kavereita osallistumaan juoksureiteille, tulee saamaan  tuntuvan palkinnon!

#juostaanyhes #jciimatra #ulkoillaanukoskassa #kokoperheenyhteinenliikuntapäivä 

Ilmoittaudu juoksureiteille tästä.

Tietoa tapahtumasta

Imatran Nuorkauppakamari haluaa tarjota tunnelmallisen ja monipuolisen juoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossaliikkujille. Reitit kiertelevät vanhoista metsistä Saimaan rannan läheisyyteen ja kävelyteiltä pururatojen kautta kapeammille poluille. Haluamme tuoda esille Ukonniemen alueen upeuden liikuntapaikkana, sen kauniin metsän ja Saimaan hohdon. (Reittikartat julkaistaan myöhemmin kevään aikana)

Juostaan yhes! tarjoaa monenlaisia haasteita sekä fiiliksiä nautiskelijoille, tunnelmoijille ja fyysistä haastetta hakeville – kuntotasoon katsomatta.
Tapahtuma on ikärajaton, mutta mikäli olet alle 18-vuotias, juoksutapahtuman lenkeille osallistuminen vaatii huoltajasi yhteystiedot ilmoittautumislomakkeella. Yhteystiedot tulevat vain tapahtumajärjestäjien käyttöön. Luethan ehdot huolellisesti, ennen kuin lähetät lomakkeen.

Oheisohjelma

Oheisohjelmatori ja tapahtuma-alue

Tapahtumapäivänä Juostaan yhes! tarjoaa monipuolista meininkiä koko perheelle, sillä tapahtuma-alueella on myös oheisohjelmatori ja takakonttikirppis. Oheisohjelmatorilla pääset tutustumaan monipuolisesti eri toimijoiden tarjontaan. Aivan tapahtuma-alueen tuntumasta löytyy myös Imatran suurin leikkipuisto! 

Tapahtuma-alueelle on maksuton pääsy.

Takakonttikirppis

Lunasta myyntipaikkasi ennakkoon sähköpostilla pilvi.rantanen@jci.fi. Myyntipaikan hinta on 10 € ja myyntiaika on klo 9–13. Myyntipaikan varaamisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi. Lasku tulee maksaa 25.5. mennessä. Kontti auki ja ei kun myymään!

Lapsiparkki
Tästä lisää tietoa myöhemmin!
Tapahtuma-päivänä myös tasokasta Superpesistä!

Juoksutapahtuman kruunaa IPV:n peli. Juoksureiteille osallistuvilla on mahdollisuus lunastaa lippunsa ilmoittautumisen yhteydessä hintaan 15 € ( norm. portilta 20e). Alle 18-vuotiaat pääsevät peliin ilmaiseksi.

Peli alkaa klo 15 ja sen arvioitu kesto 2,5 tuntia.

Matkat

5 km

on suunniteltu kuntoilijan näkökulmasta kevyeksi lenkiksi. Reitin varrelta löytyy kuitenkin ylä- ja alamäkiä sekä paljon kaunista metsää, jonka keskellä voi rentoutua upeana kesäaamuna yhdessä muiden osallistujien kanssa. 

10 km

on tarkoitettu itsensä haastajille ja kilpailuhenkisille. 10 km kiertää kaksi kertaa monipuolisen 5 km reitin ja antaa haastetta pituudellaan.

Puolimaraton

tarjoaa juoksun virtuooseille selkeästi pidemmän vaihtoehdon nauttia upeista metsistä, Saimaan ympäristöstä ja monipuolisesta maastosta entistäkin pidemmän kaavan mukaan. Huom! Ei virallista mittausta.

Aikataulu

Info aukeaa klo 8:00

Yhteislämmittely maalialueella klo 9:00

Puolimaratonin lähtö on klo 9:15

Yhteislämmittely maalialueella klo 10:00

Lähtö 5 km ja 10 km matkoille klo 10:15.

Lounas alkaa klo 10:30 (Neste K Imatra)

Reittien varrelta löydät useamman tankkauspisteen ja ne on nimetty yhteistyökumppaneidemme mukaan. Niillä voit pysähtyä nauttimaan pientä syömistä ja juomista. Tankkauspisteiden sijainnit ilmoitetaan myöhemmin kevään aikana.

Maali sulkeutuu klo 13:30

Suihkut/pukuhuoneet sulkeutuu klo 15:00

IPV:n peli alkaa klo 15:00

Lounas loppuu klo 15:00 (Neste K Imatra)

Koskinäytös klo 18:00

Hinnat

Ilmoittaudu reiteille

Mitä osallistumismaksu sisältää?

 • Keittolounas klo 10.30-15:00, Neste K Imatra (sis. Salaattipöydän, leivät, juomat ja kahvin) (Alle 15-vuotiaiden matkat eivät sisällä ruokailua. Sen voi lunastaa paikan päältä.)
 • Pukuhuoneen ja peseytymismahdollisuuden (huomioithan, että paikalla ei vartioitua tavaransäilytystä) 
 • Pysäköinnin tapahtumakeskuksen tuntumassa 
 • Selkeästi merkityn reitin, toimitsijat haastavimmissa risteyskohdissa 
 • Vettä ja energiapitoista purtavaa sisältävät huoltopisteet 
 • Reitit sisältävän reittikartan 
 • Ensiapupisteen maalissa ja nopean ensiavun reitin varrelle 
 • Kuvamateriaalia jaettavaksi osaanottajien käyttöön 
 • Yhteistyökumppaneidemme loistavia tarjouksia 
 • Todistuksen osallistumisesta 
 • Yhteistä aikaa muiden kanssa
 • Ajanottopalvelu

Mitä osallistumismaksu ei sisällä?

– Osanottomaksu ei sisällä vakuutusta kilpailijoille. Jokainen kilpailija huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti.  

1) Yleiset ehdot 

Tapahtuman järjestäjä ei vakuuta tapahtumaan osallistuvia, vaan jokainen tapahtumaan osallistuva huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti. 

Tapahtumaan osallistuvan nimi ja mahdollinen yritys/yhteisö/seura julkaistaan tapahtuman nettisivuilla osallistujalistassa, mikäli tapahtumaan osallistuja on antanut siihen järjestäjille luvan.

Tapahtumassa kuvataan video- ja valokuvamateriaalia. Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että sinusta otettua materiaalia voidaan käyttää tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Valokuvamateriaalia ei myydä eteenpäin, mutta osallistujilla on oikeus käyttää järjestäjän kuvamateriaalia omissa somepäivityksissään (kuvaajan nimi mainittava). 

Tapahtuman järjestäjä lähettää ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen sähköpostilla osallistujia palvelevaa tietoa tapahtumasta ja sen yhteistyökumppaneista.  

2) Ilmoittautumisen peruminen, muutokset ja siirrot 

Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä ole mahdollista perua ilmoittautumisen jälkeen. 

Ilmoittautuminen on mahdollista siirtää veloituksetta toiselle henkilölle 10€ lisämaksulla. Siirto on mahdollista toteuttaa vain yhden kerran. Mahdollinen siirto pitää ilmoittaa etukäteen tapahtumajärjestäjälle sähköpostilla imatra@jci.fi 1.5.2024 mennessä. Siirtoa tehdessä on ilmoitettava seuraavat tiedot: Alkuperäisen osallistujan nimi ja yhteystiedot sekä uuden osallistujan nimi ja yhteystiedot.

3) Tapahtuman peruuntuminen 

Mikäli kilpailu joudutaan järjestäjästä riippumattomista force majeur syistä (esim. vaaralliset olosuhteet) perumaan 8.6.2024 mennessä, palauttaa järjestäjä osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kilpailu joudutaan järjestäjästä riippuvista syistä perumaan 8.6.2024 mennessä, pidättää järjestäjä osallistumismaksusta 10 €.

Maksuehdot  

Imatran Nuorkauppakamari – Imatra Junior Chamber of Commerce ry 0512229-3 (jäljempänä verkkokauppa) myy tapahtumailmoittautumisia, tuotteita ja palveluita. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.  

Verkkokaupan yhteystiedot: imatra@jci.fi, Jukankatu 3, 55100 Imatra  

Verkkokaupan maksunvälityspalvelun toteuttajana toimii Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.   

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.  

Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.  

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.  

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/  

  

Maksutavat  

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa tapahtumailmoittautumisesi verkkopankkitunnuksillasi.   

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:  

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)  
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com  
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8–16)  
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta  

   

(c) Kaikki oikeudet pidätetään. 

 1. REKISTERINPITÄJÄ

Imatran Nuorkauppakamari ry – Imatra Junior Chamber of Commerce ry (0512229-3) / Jukankatu 3, 55100 Imatra  

 1. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Yhteyshenkilö  
Miisa Kuusi – miisa.kuusi@jci.fi 

 1. REKISTERIN NIMI

Imatran Nuorkauppakamari ry:n juoksutapahtuma Juostaan yhes! 8.6.2024 

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN JA REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS SEKÄ REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilötietoja käsitellään Rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn välisen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi sekä soveltuvin osin rekisteröidyn antaman suostumuksen perusteella tilausten, ilmoittautumisten, hakemusten, yhteydenottojen, asioinnin, markkinoinnin, raportoinnin ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä ja mahdollistamiseksi. Rekisterissä käsiteltäviä ilmoittautumis-, tilaus-, osto- tai muita asiointitietoja sekä sijaintitietoja voidaan käyttää myös profilointiin ja markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi rekisteröityä kiinnostavaksi. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen, tapahtumiin sekä muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä. Käsittelyä voidaan suorittaa joidenkin tapahtumien osalta myös Rekisterinpitäjän oikeutetun edun toteutumisen takaamiseksi. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, ja suostumuksen antaneille henkilöille tuotteiden ja palveluiden markkinointi ja sen kohdentaminen. Tulostietoja, joissa esiintyy myös asiakkaan nimi, seura, ikäluokka sekä juoksutulos, voidaan julkaista Rekisterinpitäjän internetsivuilla ja luovuttaa tilastointia varten.

Mikäli rekisteröity ei toimita pyydettyjä tietoja siltä osin kuin tiedot liittyvät kyseessä olevan tapahtumaan ilmoittautumiseen, rekisterinpitäjä ei voi ottaa vastaan rekisteröidyn ilmoittautumista eikä sitoutua tapahtumaan osallistumista tai muuta tarkoitusta koskevaan rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn väliseen sopimukseen. 

Henkilötietojen käsittelyn perusteena on ilmoittautumisen yhteydessä rekisterin pitäjän ja rekisteröidyn välille syntyvä sopimus, asiakassuhde (rekisterinpitäjän oikeutettu etu) ja/tai henkilön antama suostumus.  

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Henkilöryhmät, joiden tietoja voidaan käsitellä ovat Rekisterinpitäjän ilmoittautumislomakkeella tietonsa syöttäneitä järjestämään tapahtumaan osallistujat sekä markkinointiluvan antaneet. Rekisterissä voidaan käsitellä ilmoittautumislomakkeen käyttötarkoituksesta riippuen erilaisia osallistumisen, tilauksen tai laskutuksen hoitamiseksi tarpeellisia tietoja, muun muassa ilmoittautuneen etu- ja sukunimi ja yhteystiedot.  

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Ilmoittautujan ilmoittamat tiedot. 

Rekisteröityä koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti rekisteröidyltä itseltään internetin kautta, sähköpostitse, puhelimitse, lomakkeella tai muulla vastaavalla tavalla. Tiedot voidaan antaa myös käytettäessä rekisterinpitäjän palveluita tai muita rekistereitä.

7. TIETOJEN SÄILYTTÄMISAIKA

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen, rekisteröidyn tekemän ilmoittautumisen sekä hakemisen ja siihen liittyvän tapahtuman ja sen jälkitoimien mahdollistamiseksi. Tiedot poistetaan, kun niiden edellä määritelty säilytysaika on kulunut.

8. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELIJÄT

Henkilötietojen käsittelijänä toimii Imatran Nuorkauppakamari ry – Imatra Junior Chamber of Commerce ry. 

Rekisterinpitäjän lisäksi tietoja voivat käsitellä myös kolmannet osapuolet, joille rekisterinpitäjä on ulkoistanut henkilötietojen käsittelyn voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti, jolloin rekisterinpitäjä takaa sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.  

9. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
Rekisteritietoja voidaan jakaa yhdistyksen sisällä, sekä tapahtuman sidosryhmien kesken. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

10. REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Tietojen tarkastus- ja oikaisuoikeus 

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna kohdassa 2 mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ilmoittamalla siitä kirjallisesti kohdassa 2 mainittuun sähköpostiosoitteeseen.  

Kielto-oikeus  

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja ilmoittamalla siitä kirjallisesti kohdassa 2 mainittuun sähköpostiosoitteeseen.  

Oikeus poistaa tiedot  

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterinpitäjää poistamaan hänen tietonsa rekisteristä ilmoittamalla siitä kohdassa 2 mainittuun sähköpostiosoitteeseen.  

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen  

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterinpitäjää siirtämään hänen tietonsa yleisesti käytössä olevassa siirtomuodossa toiseen järjestelmään. Oikeus koskee vain tietoja, jotka rekisteröity on itse antanut rekisterinpitäjälle. Tietojen siirtopyynnöstä tulee ilmoittaa kohdassa 2 mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

11. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Tietoja säilytetään teknisesti suojattuina Suomen Nuorkauppakamarin tarjoamilla työkaluilla. Luvaton pääsy estetään myös mm. palomuurien ja teknisen suojautumisen avulla. Rekisteritietoihin pääsee käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjä ja erikseen nimetyt tekniset henkilöt. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisteritiedot varmuuskopioidaan turvallisesti ja ne ovat palautettavissa tarpeen tullen.

12. TIETOSUOJASELSOTEEN MUUTTAMINEN

Rekisterinpitäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä rekisteröidyille. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti. 

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA!

Instagram: @jciimatra 

#jcimatra #juostaanyhes

Siirry sivun alkuun

Tapahtuman kartta

Reittikartat