Juoksijoille

SAAPUMINEN

Tapahtuma-alueen navigointiosoite on Ottelukatu 11, 55420 Imatra. Parkkipaikkoja löytyy kolmesta kohtaa ja ne on merkattu aluekarttaan (julkaistaan myöhemmin kevään aikana). Parkkialueilla on liikenteenohjaus. Aluekartasta näet myös mm. infon, lähdön, maalin vessat ja pukuhuoneet/suihkut.

KILPAILUMATERIAALI

Kilpailumateriaali noudetaan infosta. Kilpailumateriaali pitää sisällään kilpailunumeron ja ajanottosirun. Kilpailunumero on pidettävä näkyvissä koko suorituksen ajan, jotta kilpailun toimitsijat voivat valvoa ja opastaa reitillä pysymisessä. Kaikkien sarjojen kisamateriaaliin kuuluu reittikartta. Karttaan on reittien lisäksi merkitty huoltopisteet. Kilpailija on velvollinen tutustumaan järjestäjän ennen kilpailua antamaan reittikarttaan. Osallistumismaksu sisältää keittolounaan (Neste K Imatra). Huom! Alle 15-vuotiaiden matkat eivät sisällä ruokailua. 

Huoltajilla ja katsojilla on mahdollisuus ostaa ruokalippu paikan päältä hintaan 9,40 €. Lapset alle 12-vuotiaat 4,70€.

SÄÄNNÖT  

Kilpailussa noudatetaan järjestäjän kilpailuohjeissa antamia ohjeita. Roskaaminen on kielletty ja johtaa hylkäämiseen. Kilpailijan suoritus johtaa hylkäämiseen, mikäli hän poikkeaa/oikaisee merkityltä reitiltä. Reitiltä harhautuneen kilpailijan on palattava takaisin samasta kohdasta, josta hän on alunperin poistunut merkityltä reitiltä. Mikäli kilpailijan reitiltä harhautumisen voidaan katsoa johtuvan kilpailun järjestäjän reittimerkkauksessa olleesta virheestä tai siihen rinnastettavasta muusta tekijästä, on kilpailunjohdolla mahdollisuus ohjata kilpailija takaisin kilpailureitille myös muusta kohdasta, mikäli tämä kilpailijoiden tasapuolisen kohtelun ja täysimääräisen reitin suorittamisen näkökulmasta on mahdollista. Kilpailussa noudatetaan herrasmiessääntöjä ja otetaan kanssakilpailija huomioon niin tiiviissä lähtörytäkässä kuin reitin varrella. Kapeilla poluilla nopeammalla kilpailijalla on oikeus pyytää ja saada tilaa ohitukseen. Ohita aina vasemmalta ja ilmoita ohittamisaikeistasi. Ajanotosta ja tulospalvelusta vastaa Imatran Urheilijoista koostuva ajanottotuomaristo.

LÄHTÖ 

Lähtö tapahtuu Ukonniemi Stadionilta. Katso lähtöpaikka aluekartasta.   15 minuuttia ennen lähtöä on vapaaehtoinen yhteislämmittely lähtöalueella, kesto n. 5min. (klo 9 ja klo 10)   Suosittelemme saapumaan lähtöalueelle viimeistään 10min ennen oman sarjan lähtöä. Lähtö tapahtuu kuulutuksen ohjeiden mukaan. 

REITTIEN MERKINTÄ 

Reitit on merkitty selkeimmistä kohdistaan näkyvästi leveällä valko-keltaisella merkkausnauhalla. Nauhat on laitettu niin, että aina edelliseltä nauhalta näkyy seuraava. Epäselvissä kohdin merkintäväliä on tihennetty ja risteävissä kohdissa lisänä on puihin kiinnitetyt pahviset nuolet. Siirtymiset uusille poluille on merkitty. Mikäli poikkeat merkityltä reitiltä, palaa edelliselle merkille samaa reittiä takaisin päin. 
 
Reitin varrella on toimitsijoita. n. 2,2 km kohdilla on ensimmäinen tankkauspiste, jossa on 2 talkoolaista. Toinen tankkauspiste löytyy n. 4,4 km kohdilta, jossa on myös kaksi talkoolaista. N. 7 km kohdilla on talkoolainen opastamassa oikealle polulle ja n. 8,8 km kohdilla on myös talkoolainen ohjaamassa oikeaan suuntaan.
 

HUOLTOPISTEET 

Reittien varrella on useampi huoltopiste. Huoltopisteet on merkattu reittikarttoihin.  

Huoltopisteiltä saat energiapitoista purtavaa ja juotavaa.  

Huoltopisteillä ja niiden jälkeen on tarjolla roskapusseja, joihin voi tyhjentää reitillä kertynyttä jätettä. Kilpailijoille sallitaan oma lisähuolto reitin varrella. 

ENSIAPU 

Kilpailun ensiapupiste sijaitsee maalissa. Reittikartasta löydät ensiavun ja kilpailunjohdon numeron.   Mikäli tarvitset apua kilpailun aikana, niin ota yhteyttä reitin varrelta tasaiseen tahtiin löytyviin toimitsijoihin tai kerro avun tarpeesta muille kilpailijoille, jotka ovat kilpailun lomassakin auttamisvelvollisia.  Tarvittaessa reitin varrelta saa kyydin maalialueelle. Vakavissa loukkaantumisissa yhteys 112 ja ilmoitus kilpailunjohdolle. 

Kilpailun järjestäjä ei vakuuta kilpailuun osallistuvia, vaan jokainen kilpailija huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti.  

KESKEYTTÄMINEN 

Keskeyttäneet kilpailijat ilmoittautuvat maalissa. Järjestäjä kontrolloi, että kaikki matkaan lähtevät saapuvat maaliin. Ilmoittautumalla maalissa vältämme turhat maastoetsinnät. 

MAALI 

Maali suljetaan lauantaina 8.6. klo 13.30. Myös keskeyttäneet käyvät maalissa ilmoittautumassa.  Vettä on saatavilla välittömästi maaliin saapumisen jälkeen. 

KILPAILUN JÄLKEEN 

  • Kilpailunumero palautetaan juoksusuorituksen jälkeen infopisteelle, josta voi tarkistaa myös arvontapalkintojen voittajat. Infopisteellä on mahdollisuus täyttää myös palautekysely, joka on tapahtuman järjestäjille tärkeä työkalu tulevia Juostaan yhes! -tapahtumia varten.

Peseytyminen 

  • Tutki aluekartasta, missä peseytymistilat sijaitsevat 

Ruokailu 

  • Lipun osanottomaksuun sisältyy keittolounas (Neste K Imatra, Korvenkannantie 71, 55120 Imatra) klo 10:30-15:00. Keittolounaaseen sisältyy: keitto, salaattipöytä, leivät, juomat ja kahvi/tee. 
  • Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta erikoisruokavaliostasi. 
  • HUOM! numerolapun kanssa ei mennä lounaalle vaan se numerolappu palautetaan infoon juoksun jälkeen. Palautuksen yhteydessä saa selville, että onko voittanut arvonnassa palkinnon.

Palkinnot 

Kolme parasta puolimaratonin juoksijaa sekä naisista että miehistä palkitaan ja sen lisäksi joka sarjassa on arvontapalkintoja.

Kuvat ja videot 

  • Tapahtumasta tuotetaan kuva- ja videomateriaalia, jota jaetaan kilpailuiden kotisivuilla.
  • Osanottajilla on mahdollisuus jakaa kisakuvia mm. omilla somekanavillaan.

Toivotamme kaikille oikein mahtavaa tapahtumapäivää!

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA!

Instagram: @jciimatra 

#jcimatra #juostaanyhes

Siirry sivun alkuun

Tapahtuman kartta